ROI gegarandeerd

1 à 3% van de totale omzet van onze organisaties wordt besteed aan printkosten. Je kan op korte temijn 10 tot 30% besparen door het implementeren van een printstrategie (bron: Gartner).

Iedereen weet dat er door het hybride werken en lopende digitaliseringsprojecten minder wordt afgedrukt, maar hoeveel bedraagt die besparing precies en kan dat budget niet beter worden besteed? Onze ambitie is dit voor jou in kaart te brengen. Je kan ervan op aan dat de investering zichzelf meer dan terug betaalt.  

Ons vak jou te ontzorgen

Print wordt beschouwd als één van de top security risico's binnen elke organisatie. 66% vermeldt print in de top 5 risico's en 11% van alle veiligheidsincidenten zijn print gerelateerd (Bron: Quocirca). Opnieuw een reden voor een "paperless office" beleid.  

Er zijn bovendien voldoende technologische mogelijkheden om digitale data te beveiligen. Echter de technologie en processen mogen nog zo op punt staan, de uitdaging zit hem voornamelijk bij de mensen die nog steeds de belangrijkste oorzaak zijn van cyber incidenten. Informatieveiligheid is een zaak van iedereen waarbij moet ingezet worden op bewustwording. Onze ambitie is jou op dat vlak te ontzorgen dankzij onze onze cyber safety awareness programma's en advies over GDPR en privacy. 

Altijd op ons vizier

De gemiddelde werknemer spendeert gemiddeld 2,5 uur per dag, of 30% van de werkdag aan het zoeken naar informatie (Bron: Quocirca).

Door processen te automatiseren kan je repititieve taken vermijden en krijg je meer tijd om bezig te zijn met wat echt telt, je core business. Een proces één op één van papier naar digitaal overzetten is een gemiste kans, bij digitalisering hoort tijds- en productiviteitswinst. 

Duurzaamheid zit in ons DNA

Een bedrijf met vierhonderd medewerkers verbruikt gemiddeld vijfduizend vellen papier per persoon per jaar. Dat staat gelijk aan een C02-uitstoot van 2.817 kilo per maand. Een boom vertegenwoordigt zo ongeveer 60.000 vellen, iets meer dan een halve pallet papier. 

Een actief duurzaamheidsbeleid en aandacht voor het beperken van papierverbruik kan voor grote besparingen zorgen van kosten en energie en verkleint je ecologische voetafdruk. Daarnaast is het goed voor het imago van je organisatie én goed voor het milieu.

Mis de boot niet

Door het toenemend aantal telewerkers en het flexibel werken zijn vele organisaties hun kantooruimte momenteel kritisch aan het bekijken. 

Hoe pak je dat aan voor archieven, archiefkasten, kantoorprinters - kortom hoe verminder je de papierberg zodat je ook in een kleinere ruimte kostenbesparend, milieuvriendelijk en efficiënt kan werken? Wil je af van die administratieve processen die verouderd, tijdrovend, inefficiënt zijn en bovendien je organisatie een oubollig imago geven? Ook met die vraagstukken kunnen we helpen zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst. 

Hoe beginnen we er aan?

Doe de Belfinity scan & ontdek of je goed op weg bent