Ons verhaal

Belfinity BV is opgericht op 6 april 2020, in volle coronacrisis. Het volledige oprichtingstraject is van ‘a tot z’ digitaal en van thuis uit gebeurd. 

De volledige ervaring is uitgeschreven in de blog "Onderneming starten in volle crisis"

Belfinity is bronzen partner van V-ICT-OR (Vlaamse ICT Organisatie) en sympathiserend lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen

Het idee om 'paperless office' actief te gaan promoten is ontstaan uit de krimpende markt van print- en kopieerapparatuur voor kantooromgevingen. Omwille van de groeiende digitalisering, is er een afname van printvolume, printers en is de markt oververzadigd. 

Het is nu al duidelijk dat het post-corona tijdperk de digitale transformatie nog zal versnellen en dat is nu precies waarmee Belfinity haar klanten kan helpen. Ben je op zoek naar advies over hoe te besparen op printkosten en printinfrastructuur en aanverwante diensten te optimaliseren? Wil je administratieve processen op papier digitaliseren op een duurzame en veilige manier? Wil je medewerkers geëngageerd houden tijdens het proces en sensibiliseren op de risico's van digitaal werken? Dan hebben we een match!

Belfinity secure workplace

Hoe beginnen we er aan?

Doe de Belfinity scan & ontdek of je goed op weg bent