Wie we zijn

Ik ben afgestudeerd in '00 aan de Arteveldehogeschool als Bachelor Office Management. Na verschillende administratieve en commerciële functies bij o.a. Philips, Puratos en Extra Logistics ben ik terecht gekomen in de printsector. Hier oefende ik de voorbije 14 jaar externe commerciële functies uit bij multinationals (Canon, Ricoh-groep).  Bij Canon heb ik de eerste 8 jaar gewerkt als succesvolle account manager in de publieke sector voor lokale overheden, scholen en ziekenhuizen. De laatste 3 jaar ben ik doorgegroeid naar de rol van strategic account manager voor corporate klanten zoals Digipolis. 

Tijdens de coronacrisis heb ik mij bijgeschoold tot 'Certified Data Protection Officer' om het security-aspect in mijn aanbod meer vorm te geven. Momenteel verdiep ik mij verder in cyber security funtamentals en ben ik gestart met een opleiding als change manager via afstandsonderwijs.  

Ik ben enorm leergierig, enthousiast en heb een sterke drive om succes te boeken. Tot slot ben ik ook heel sociaal en verzot op de lekkere keuken, prachtige natuur, vriendelijke mensen en cultuur van Griekenland.

 

Contacteer mij
Karolien Van Bel

Hoe beginnen we er aan?

Doe de Belfinity scan & ontdek of je goed op weg bent

Belfinity logo
© 2020 Webdesign by Puzzle

Contact Karolien Van Bel | 0472/95.10.44 | karolien@belfinity.be  Kaardeloodstraat 21 bus 4, 9400 Ninove