Besparing

1 à 3% van de totale omzet van bedrijven wordt gespendeerd aan printkosten. Je kan op korte temijn 10 tot 30% besparen door het implementeren van een printstrategie. (bron: Gartner)

Beveiliging

Print wordt beschouwd als één van de top security risico's binnen elke organisatie. 66% vermeldt print in de top 5 risico's en 11% van alle veiligheidsincidenten zijn print gerelateerd. Het opzetten van een managed print service (MPS) leidt tot een betere print security. (Bron: Quocirca) 

Productiviteitswinst

De gemiddelde werknemer spendeert gemiddeld 2,5 uur per dag, of 30% van de werkdag aan het zoeken naar informatie. (Bron: Quocirca)

Duurzaamheid

Een bedrijf met vierhonderd medewerkers verbruikt gemiddeld namelijk vijfduizend vellen papier per persoon per jaar. Dat staat gelijk aan een C02-uitstoot van 2.817 kilo per maand. 

Een actief duurzaamheidsbeleid binnen een kantoor kan voor grote besparingen zorgen op kosten en energie. Daarnaast is het goed voor het imago van je organisatie én goed voor het milieu.

Toekomstgericht

Door het toenemend aantal telewerkers en het flexibel werken zijn vele organisaties hun kantoorriumte momenteel kritisch aan het bekijken. Is het sop de kolen nog waard om een groot kantoorgebouw te huren? De technologie staat nu zover op punt dat de in- en uitstroom van personeel optimaal kan beheerd worden.

Hoe pak je dat aan voor archieven, archiefkasten, kantoorprinters - kortom hoe verminder je de papierberg zodat je ook in een kleinere ruimte kostenbesparend, milieuvriendelijk en efficiënt kan werken?

Hoe beginnen we er aan?

Doe de Belfinity scan & ontdek of je goed op weg bent

Belfinity logo
© 2020 Webdesign by Puzzle

Contact Karolien Van Bel | 0472/95.10.44 | karolien@belfinity.be  Kaardeloodstraat 21 bus 4, 9400 Ninove