Data Privacy & Cyber Security

Cyber security awareness hangt nauw samen met informatieveiligheid en is een logische maatregel ter verhoging van het bewustzijn rond data privacy. De menselijkse factor blijkt nog steeds aan de basis te liggen van de stijgende cijfers van hackings en datalekken, een element waaraan voldoende aandacht moet besteed worden nu we met zijn allen meer digitaal werken. 

Het creëren van cyber security awareness voor directie en kaderleden is één van de initiatieven die je kan nemen om voorbereid te zijn in geval van een hacking.

KIPS game (Kaspersky Interactive Protection Simulation) is een dynamisch awareness programma gebaseerd op het principe 'al doende leert men'.

Deze simulatie van 2 uur is gebaseerd op waargebeurde hacks en zal je inspireren hoe zo productief mogelijk te kunnen blijven verder werken en zo weinig mogelijk geld uit te geven in een dergelijke situatie. 

KIPS game bevordert team spirit, vraagt engagement, is fun en zal veel meer blijven hangen dan een e-learning methode. Je hoeft niet technisch aangelegd te zijn om deel te nemen aan de KIPS game. Er kunnen tot maximaal 50 personen deelnemen aan een sessie. 

Cyber security
Belfinity logo
© 2020 Webdesign by Puzzle

Contact Karolien Van Bel | 0472/95.10.44 | karolien@belfinity.be  Kaardeloodstraat 21 bus 4, 9400 Ninove